Grelni copati - proti mrzlim nogam
Grelni copati - konec mrzlih nog!

Ocena uporabnika: 5 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVE
 

Sledili smo vašim željam in zdravi udobni ortopedski obutvi BALDO dodali še zdravo in udobno obutev za doma. Grelne copate, ki vsebujejo 100 % naravno mešanico prosa, sivke in drugih dišavnic, ki delujejo pomirjujoče in zdravilno za vaša stopala v udobju vašega doma. Ker je zimski čas, je to najprimernejši trenutek, da podarite sebi, svojim otrokom ali najbližjim copate, ki pričarajo nenadomesljiv občutek toplote.

Adijo mrzle noge!

Grelni copati Warmies so bili zasnovani z ciljem, da bi vašim stopalom nudili kar največje udobje. Ob hoji zagotavljajo bolj naravno in tekoče gibanje, ki enakomerno porazdeli težo ter prerazporedi pritisk iz zelo občutljivih področij, kot so sklepi in mišice. Notranjost copata je napolnjena s 100% naravno mešanico prosa in sivke, ki blagodejno vpliva na utrujene noge. Vse to dolgoročno vpliva na zmanjšanje bolečin v nogah, spodbuja bolj zdravo držo in prepreči ali zmanjša otekanje nog.

Skrbimo za zdrav korak vašega življenja tudi v objemu vašega doma!

Grelni copati so izredno lahki, zato vam omogočajo, da ostanete aktivni in domača opravila opravljate dalj časa. Na voljo je več modelov in barv, tudi za otroke.

Warmies® Slippies®
Zaradi teh grelnih copat, ki jih enostavno pogrejete v mikrovalovni pečici, hladne noge nimajo nobene možnosti. 
Vsakdo od nas ve, kako neprijetna so hladna stopala. Puhaste grelne copate pa enostavno in hitro segrejete in takoj obujete.

Nikoli več hladnih nog!
Še posebej v zimskih mesecih so podhlajene noge za mnoge ljudi resnična težava, saj tudi debele volnene nogavice pogosto ne zadostujejo, da bi se znebili hladnih nog in stopal. To ni le nadležno in neprijetno, temveč povzroča splošno slabo počutje.
Puhasto topli Warnies copati, ki so na voljo v najrazličnejših oblikah in barvah ustvarjajo udobje, dobro počutje in predvsem prijetno tople noge! Otroci se bodo preprosto zaljubili v tople copate z ljubkimi živalskimi motivi...

In kako delujejo grelni copati?
Poleg mehkega pliša, iz katerega so izdelani copati, je v copate vgrajeno tudi posebno polnilo iz sivke in prosa. To polnilo se ne samo segreva, ampak tudi čudovito diši.
Enostavno jih postavite v mikrovalnovno pečico za maksimalno 90 sekund, da se razvije njihov topli učinek

Copati, lepi na oko!
Ne štejejo pa samo kakovostne vrednosti copat. Čeprav je to seveda najpomembnejša stvar. Ali vam je bolj všeč preprosta ali pa precej nenavadna oblika? Pač, za vsakogar nekaj. Pisani copati prinašajo čiste barve v sivih zimskih dneh.