Razlogi za nakup coklov BALDO 

Uporabljeni materiali obutve BALDO ustrezajo fiziološkemu ravnovesju nog in ustvarjajo naravno harmonijo. Vzmet zagotavlja lahkotnost, ki zmanjšuje napor nog med hojo pod pritiskom telesne teže, istočasno pa ublaži udarce in vibracije ob trda tla (beton, keramične ploščice itd.). Obutev BALDO tudi izboljša cirkulacijo krvi v stopalih in nogah. Nežno masiranje stopal odpravlja težave s cirkulacijo krvi, oteklinami, utrujenostjo in bolečinami v nogah in hrbtenici. 

Zakaj izbrati obutev BALDO? 

Več kot 30 letne izkušnje so vključene v edinstveno anatomsko oblikovano ortopedsko obutev BALDO za vas, katerih delo  zahteva dolgotrajno stanje na nogah ali veliko hoje. Številne povratne informacije uporabnikov in strokovnjakov medicine, ter nenehno raziskovanje in usposabljanje, zagotavljajo kakovost in udobje obutve BALDO

Hoja in dolgotrajno stoječe stanje v ortopedski BALDO obutvi olajša cirkulacijo krvi v nogah, ter tako zmanjša utrujenost in splošno izčrpanost. Zahvaljujoč prožnosti vzmeti, ortopedska obutev BALDO pretvori sleherni korak v vadbo, ki še bolj pospeši cirkulacijo krvi v nogah.

Širok izbor barv in modnih, unikatnih vzorcev zagotavljata brezčasen trend in vedno moderno zasnovo coklov BALDO.

Cokli BALDO so še vedno izdelani ročno! Iz tega razloga so ortopedski BALDO cokli postali izbira številka # 1 za tisoče strokovnjakov in ljubiteljev obutve BALDO  po vsem svetu.

BALDO je edini proizvajalec ortopedske obutve na svetu s posebno vzmetjo, ki zmanjšuje udarce, katerim so vsakodnevno izpostavljene vaše noge med hojo.  

Prizvajalec obutve je družba BALDO S.r.l. Italija