Postopek nakupa

I. Nakup izdelkov v spletni trgovini BALDO

Nakup izdelkov v spletni trgovini baldo.si je preprost. Naročilo lahko izvedete:

  1. Preko spletne trgovine baldo.si kot registrirani uporabnik oz. kot gost. Prednosti registracije na spletnem mestu baldo.si so: hitrejši način nakupa, spremljanje statusa nakupa, ogled naročil ter možnost nakupa v prodajnih akcijah in prejemanje posebnih popustov. 
  2. Z oddajo naročila preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  3. S klicem na telefonsko številko 051 605 191.

II. Postopek nakupa

V spletni trgovini izberite izdelek željen izdelek in ponujeno možnost (številka obutve) ter količino ter ga dodajte v nakupovalno košarico s klikom na gumb "DODAJ V KOŠARICO". Vsebina košarice se ob dodajanju izdelkov samodejno posodablja. 

Ko zaključite z dodajanjem izdelkov v košarico, kliknite gumb "ZAKLJUČI NAROČILO". Preusmerjeni boste na stran, kjer vpišete vaše podatke za naročilo in dostavo. V kolikor ste registrirani uporabnik in se predhodno prijavite v spletno trgovino z uporabniškim imenom in geslom, bodo polja v obrazcu za naročilo izpolnjena samodejno. Če želite, da se izdelki dostavijo na drug naslov, kot je naslov za račun, pod obrazcem izberite možnost "Drug naslov za dostavo".

V naslednjem koraku izberite možnost dostave

  1. Dostava po pošti (Pošta Slovenije). Za nakupe nad 100€, je dostava brezplačna..
  2. Osebni prevzem. Naročene izdelke lahko po predhodnem dogovoru prevzamete v poslovalnici BioLek v termah BIOTERME Mala Nedelja

Podrobnejše informacije o možnostih dostave si lahko ogledate na povezavi "Dostava in prevzem" in v pogostih vprašanjih

V naslednjem koraku izberite način plačila:

Podrobnejše informacije o možnostih plačila si lahko ogledate na povezavi "Možnosti plačila" in v pogostih vprašanjih

Kliknite gumb "NADALJUJ", preusmerjeni boste na stran z vsemi potrebnimi podatki za naročilo. V primeru dodatnih želja naročilu pripišite komentar.

Potrdite polje 'Strinjam se s Splošnimi pogoji in Pogoji Vračila'.

Za zaključek nakupa preverite naročilo in in ga potrdite z klikom na gumb "POTRDI NAROČILO".

Na vpisan elektronski naslov boste prejeli potrditveno elektronsko sporočilo skupaj z naročilnico/predračunom. Račun boste prejeli skupaj z naročenimi izdelki.

III. Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru zgoraj navedenih načinov plačila.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu naročila (Naročilo potrjeno).
Od tega trenutka dalje so cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.