Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Ljubiteljice obutve BALDO! 

Poletje, sonce, prijetni popoldnevi po dolgem dnevu na nogah ....da bodo brez nepotrebnih bolečih v križu, brez zateklih nog in bolečin - izberite vrhunsko BALDO obutev

BALDO FLEXI NOVI 2022

Ena in edina je BALDO obutev original, ena in edina je obutev brez umetnih materialov! Visoko kvalitetno usnje, prav tako trden bukov les, ki pripomore k temu, da "vadite" tudi med hojo in izboljšujete prekrvavitev v nogah.

ALL in ONE je obutev BALDO: zaščitna delovna obutev za delo, modni modeli za prosti čas, anatomska steljka, posebna jeklena vzmet za hojo, da je sleherni korak bolj mehak in varuje vaše sklepe tako v nogah kot hrbtenici. 

Z vami in za vas, za lepši dan vam podarimo vse do konca julija gel za nego rok in nohtov Antisept, 100 ml v vrednosti 7 € (KODA NEWSBALDO2022, vpišite jo v naročilo pod opombe)

Ostanimo zdravi!

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Ob širjenju koronavirusa Covid-19 se med nami širi še en zelo nevaren virus. In ta virus je STRAH! Strah v telesu povzroča sproščanje stresnih hormonov, ki doprinesejo k “idealnemu okolju” za viruse in bakterije. Dlje časa trajajoč stres je največji krivec za pomanjkanje energije in nastajanje odvečnih prostih radikalov.