Možnosti plačila

Naročeno blago lahko plačate z naslednjimi plačilnimi sredstvi:

  • Plačilne kartice Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners, American Express in Maestro
  • PayPal
  • Predračun / predhodno nakazilo

Plačilna kartica (Visa, MasterCard, , Diners, American Express in Maestro)

placilne kartice horizontal 500Sprejemamo plačilne kartice Visa, Visa Electron in MasterCard, Maestro, Diners in American Express. Vpišite številko kartice, kodo CVC (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) in datum veljavnosti kartice. Za nekatere kartice je potrebno vpisati še dodatne varnostne elemente (3D Secure) - prosimo, sledite navodilom. Številke plačilnih kartic se ne shranjujejo. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne kartice. Ta način plačila lahko izberete vedno, ne glede na to, ali nakup opravljate kot fizična ali kot pravna oseba.

PayPal

Plačilo s karticami preko sistema PayPalPo oddaji naročila se bo prikazalo vstopno okno v plačilni sistem PayPal. Če ste že registrirani v sistem PayPal, se prijavite kot običajno z vašim uporabniškim imenom in geslom.  Če še niste registrirani, lahko pred izvedbo plačila opravte brezplačno registracijo, ali pa opravite plačilo brez registracije. Sistem vas bo v obeh primerih vodil skozi postopek plačila. Preko sistema PayPal je možno plačevanje s kreditnimi karticami Visa, MasterCard in American Express.

Predračun / predhodno nakazilo

Predplacilo avansPo oddaji naročila boste po e-pošti prejeli predračun, ki ga lahko plačate v vaši elektronski oz. spletni banki, na bančnem okencu ali na Pošti Slovenije. Naročilo bomo izvedli takoj po prejemu plačila na naš TRR. Za hitrejšo in zanesljivejšo izvedbo naročila pri plačilu obvezno navedite točen sklic oz. referenco. Ta način plačila lahko izberete, če nakup opravljate kot fizična ali pravna oseba.