Kaj pridobim z registracijo na spletni strani baldo.si

Ocena uporabnika: 4 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
 

Obutev Baldo - registracija uporabnikovOb nakupu izdelka vas bo sistem vodil skozi postopek vpisa podatkov, ki jih potrebujemo za izvedbo naročila. Postopek nakupa lahko opravite kot gost, lahko pa ob vpisu podatkov izberete tudi registracijo v spletno trgovino.

Registracija pomeni, da boste v spletni trgovini baldo.si ustvarili svoj uporabniški profil. To pomeni, da boste ob naslednjem obisku spletne trgovine in morebitnem naročilu zgolj vpisali svoje uporabniško ime (email) in geslo, vsi ostali podatki za naročilo pa se bodo v vaše novo naročilo prepisali samodejno iz vašega profila (npr. ime in priimek, naslov za dostavo,...). Vaše podatke lahko v uporabniškem profilu kadarkoli spremenite.

V uporabniškem profilu, ki ga pridobite z registracijo lahko spremljate status vašega naročila, prav tako so vam kadarkoli na voljo vsi dokumenti (naročilo, račun) za pregle, prenos ali tiskanje.

Največja prednost registracije v spletni trgovini baldo.si so posebni popusti, ki so namenjeni zgolj registriranim uporabnikom. Po prijavi v spletno trgovino z vašim uporabniškim imenom in geslom, boste v spletni trgovini baldo.si  za nekatere modele videli nižje cene, kot običajni, neregistrirani uporabniki.

S posebnimi akcijskimi cenami in popusti nagrajujemo naše stranke večkrat letno, o tem pa vas pravočasno obvestimo preko elektronske pošte, ki ste jo navedli v vašem uporabniškem profilu.

Prednosti registracije je torej kar nekaj.

Želimo vam enostavno in prijetno nakupovanje.