Kako brezplačno prejmem vrč za vodo s filtrom v vrednosti 14,99 €

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

grelni copati warmies 250Skupaj z proizvajalcem smo za vas pripravili posebno akcijsko ponudbo, kjer ob naročilu katerihkoli Warmies® terapevtskih grelnih copat vašemu naročilu brezplačno priložimo vrč za vodo s filtrom Booble v vrednosti 14,99 €. Akcijska ponudba je časovno in količinsko omejena. Po dogovoru z proizvajalcem velja samo do konca leta 2019 oziroma dokler ne podarimo vseh elegantnih Booble vrčev s filtrom. 

plačilne karticeAkcijska ponudba velja izključno za naročila in plačila z plačilnimi karticami MasterCard, VISA, Maestro ali American Express.

Kako opravim naročilo?

  1. Enostavno. Najprej izberite vam najlepši in najljubši model Warmes® terapevtskih grelnih copat, in jih postavite v košarico.
  2. Vpišite naslov, kamor vam pošljemo naročilo. Če ste že registriran uporabnik se samo prijavite.
  3. V postopku izbire plačila izberite možnost "Plačilne kartice (MasterCard, Visa, American Express, Maestro)
  4. Zaključite naročilo
  5. Na vaš naslov vam bo vaš poštar prinesel paket z izbranimi grelnimi copati skupaj s priloženim vrčem za vodo s filtrom Booble v vrednosti 14,99€.

O vrču za vodo s filtrom Booble:

vrc booble filterBobble vrč za filtriranje vode poskrbi za znatno zmanjšanje vsebnosti klora, vodnega kamna, določenih vrst pesticidov in težkih kovin, ter organskih nečistoč v pitni vodi, obenem pa ohranja pomembne minerale kot sta magnezij in kalcij. Filtrirana voda je tako čistejša, bistrejša, ter odličnega okusa.

Vsebnost elegantnega vrča Bobble je 2 litra oziroma 8 kozarcev vode. 

Polnjenje vode je zelo enostavno. Filter zadošča za filtriranje 100 litrov vode. Zamenjava filtra je enostavna. Vsi deli vrča za filtriranje, razen filtra, so pralni. 

V paketu poleg vrča dobite še filtrski vložek in navodila za uporabo. 

  Poglej ponudbo - Grelni copati WARMIES